Prima pagina separator Comenzi speciale separator Despre noi separator Contact separator
  GO «

Produse

Automate Jucarii

Mingi de Cauciuc si Jucarii in Capsula

Testimoniale


Despre Afacere

Cum comand/achit

Intrebari frecvente
  Prima pagina >

frame top

Despre Afacere

    Vrei sa faci bani, e foarte bine, dar in jurul tau auzi tot felul de solutii magnifice, piramidale, in care doar unul castiga ceva semnificativ, iar cei de sub el se bucura la firmituri. Celelalte afaceri sunt deja de zeci de ani incepute, iar competitia e foarte puternica. Solutia ideala este sa intri pe o nisa, adica pe un sector foarte bine definit de activitate, in care sa vinzi un produs spre un public tinta.

     Banii vin dintr-o activitate noua, ceva cu care sa starnesti atentia clientilor tai, iar afacerea cu automatele mecanice se incadreaza perfect in aceste conditii. Deoarece putini isi dirijeaza atentia catre aceste automate, preferand cele de cafea sau snacks-uri, unde investitia este de 10 ori mai mare, iar locatiile libere sunt cele care nu ofera clienti, pentru moment exista o portita de intrare ce va asigura o cifra de afaceri buna.

    Dar mai putin cu vorbe generale, sa trecem la cifre.

    Investitie minima initiala = 750 RON + TVA.

    Initial investim in:

                    2 Automate Gammavox

                    1 picior metal

                    1 cut guma de mestecat (850 buc x 0.5 RON pret vanzare)

                   300 mingi cauciuc 27 mm (0.5 RON pret vanzare pe bucata)

    Incasari dupa ce se vinde marfa = 570 RON (479 RON dupa ce eliminam TVA pentru stat)

    Chiria reprezinta 20% din incasari = 96 RON

    Din incasari (479 RON) scadem chiria (96 RON) si rezulta un profit de 383 RON, ceea ce inseamna ca dupa ce se vor goli bolurile de doua ori, toata investitia initiala va fi acoperita. Acest lucru se poate intampla in doua luni sau in doua saptamani, in functie de numarul de clienti ce il poate genera zona in care este amplasat automatul.

    Ideea de dezvoltare a acestei afaceri este de a tinti un venit lunar de 300-400 RON pe luna dintr-o singura locatie, si in total sa administram 10 locatii separate . Administrarea a 10 spatii consuma 10 ore de munca, o data la doua saptamani, ceea ce totalizeaza 20 de ore de munca pe luna, mai exact de luni pana vineri sa muncim mai putin de 1 ora pe zi, iar la finalul lunii sa avem in cont 3000 RON.

     Acelasi calcul il putem face si mai productiv, daca investim initial in produse ce se vand cu 1 RON, si anume capsule cu bijuterii (care sunt numarul unu in aducerea profitului) sau minig de cauciuc cu diametrul de 32 mm.

     Ca si top al produselor, cele mai bine vandute sunt:

     - gumele de mestecat (sugeram cele stralucitoare, viu colorate si care beneficiaza de cartonas comercial)

     - bijuterii in capsule de 30 mm

     - mingile de cauciuc avand diametrul de 50 mm (se vand in cantitate mmai mica, dar la 1.5 RON pe bucata)

     - mingile de cauciuc avand diametrul de 32 mm

     - mingile de cauciuc avand diametrul de 27 mm

     - jucarii in capsule de 30 mm sau 50 mm

      Toate aceste activitati se pot administra fie de o societate comerciala (SRL), fie de o persoana fizica autorizata (PFA). In plus, un semi-avantaj ar fi faptul ca se poate opta la infiintarea societatii comerciale sa nu platim TVA, iar in acest caz, excludem plata vreunei taxe TVA la valoarea incasarilor, dar nici nu vom primi TVA cand cumparam produsele, si daca vom dori pe viitor sa ne extindem, firmele nu vor fi interesate sa cumpere de la noi, pentru ca nici ei nu vor putea sa primeasca cota TVA pentru facturile emise de compania noastra.

 

frame bottom

smiley promotii


Home Page     Promotii     Termeni si conditii     Sitemap     Contact
Automate jucarii     Automate gume mestecat     Mingi de cauciuc     Kiddie Rides     Gumballs