Prima pagina separator Comenzi speciale separator Despre noi separator Contact separator
  GO «

Produse

Automate Jucarii

Mingi de Cauciuc si Jucarii in Capsula

Testimoniale


Despre Afacere

Cum comand/achit

Intrebari frecvente
  Prima pagina >

frame top

Intrebari frecvente

In care tip de automat merita sa investesc banii la inceput?

R: Pentru a simti profitul din prima luna iar amortizarea automatului sa se faca in cateva luni (2 sau 3 luni), va recomandam automatele Gammavox. 

Care e diferenta dintre un automat Gammavox si unul Beaver sau Northwestern?

R: Automatul Beaver este realizat din componente metalice, placate cu trei straturi de crom, pentru a oferi rezistenta mult mai mare la uzura, cat si o securitate marita la sistemul intern ce sorteaza produsele. Practic, odata ce ati instalat un automat Beaver sau Northwestern nu veti avea vreodata probleme tehnice cauzate de producator. Automatul Gammavox este 90 % realizat din plastic, iar mecanismul ce amesteca produsele in interior poate ceda destul de usor.

Imi pot vinde automatele uzate prin intermediul site-ului Smile Exchange?

R: Cum sa nu! Trebuie doar sa ne contactati folosind datele din sectiunea Contact si vom stabili o intalnire in care analizam starea automatului, si conditiile de vanzare, dupa care "urcam" automatele pe site si tranzactiile sa curga!

Ce produse sa cumpar la inceput pentru a-mi asigura maximul de incasari?

R: Nu exista un sortiment ce se va vinde foarte bine oriunde in tara sau in orice zona a unei localitati. Noi va sugeram sa le testati pe primele trei din top: guma de mestecat (gumballs), mingile de cauciuc de 32 mm(bouncing balls sau super-balls), si capsulele de 30 mm cu bijuterii. In functie de incasarile obtinute pe fiecare produs, veti sti ce directie sa urmati.

Care sunt incasarile maxime si minime ce se pot astepta de la un stand cu trei automate?

R: Incasarile variaza in functie de numarul de clienti / vizitatori a unui spatiu comercial. Ca sa fie incadrate in niste limite, putem discuta de un minim de 50 RON si maxim de 6000 RON. Aceste valori reprezinta valori minime si maxime, nu o medie a incasarilor. Media incasarilor sugerata de noi este de 500-600 RON pe luna. Incasarile vor varia in functie de perioade ale anului sau de numarul de clienti unici (daca clientii magazinului se schimba sau raman aceeasi tot timpul anului) . Cu cat numarul de clienti unici scade, cu atat si incasarile vor scade, de aceaa sugeram reamplasarea automatului in alt spatiu.

Cum voi proceda pe partea economica (hartii) pentru a-mi efectua operatiunile in mod legal?

R: E simplu! Cu fiecare spatiu comercial va trebui intocmit un contract, de colaborare sau de inchiriere, pentru vanzarea produselor. Contractele de colaborare sunt gandite pentru spatiile mici, iar in cazul zonelor comerciale mari, acestea vor elibera un contract de inchiriere. Marfa va fi gestionata pe fiecare sortiment in parte, folosind "Fisa de Magazie" pentru evidenta stocului, si "Monetar" de fiecare data cand ridicam banii din automat. Monetarul mentioneaza ce sume s-au incasat, iar fisa de maagzie contine cantitatea vanduta prin acel monetar.

Care este valoarea maxima a unei chirii fixe pe care o pot suporta pe luna?

R: Calculul este unul destul de usor de facut. O guma de mestecat va costa 0.15 RON, si o puteti vinde cu 0.42 RON (0.5 RON din care scadem 19% TVA), ceea ce inseamna ca marfa reprezinta 36% din incasari, la care adaugam inca 4% pentru costuri periferice (combustibil, telefonie, servicii contabilitate) si ajungem la valoare de 40% din incasari. O afacere trebuie sa prezinte un profit de 20% din incasari, asa ca adaugand la 40% deja ocupati, ajungem sa dam la o parte 60% din incasari, dar mai trebuie sa ne gandim la amortizarea investitiei initiale, asa ca adaugam in acest sens inca 20%. In concluzie, din incasari am epuizat 80%, asa ca ne mai raman 20% sa alocam chiriei (atentie, valoarea chiriei fara TVA). Acest calcul se poate aplica si in cazul PFA, sau SRL neplatitor de TVA, folosind valorile ce au TVA inclus. Noi sugeram sa testati maxim 3 luni un spatiu comercial ce va cere o valoare fixa a chiriei pe luna, dupa care sa semnati un contract pe un an sau mai mult.

Ce fac cu monedele pe care le-am adunat la final de luna?

R: Monedele in numar mare (incepand cu 2000 RON = 4000 monede pe luna) vor cauza probleme la incercarea de a le schimba in bancnote, asa ca va sfatuim sa va deschideti un cont intr-o banca, unde veti depune acesti bani. ATENTIE, Banca Nationala a Romaniei cere bancilor comerciale (BRD, Credit Europe, Unicredit, Transilvania, etc) un procent de 2.5% din suma incasata in monede, asa ca acest procent va fi oprita din depunerile dumneavoastra lunare.

frame bottom

smiley promotii


Home Page     Promotii     Termeni si conditii     Sitemap     Contact
Automate jucarii     Automate gume mestecat     Mingi de cauciuc     Kiddie Rides     Gumballs