Prima pagina separator Comenzi speciale separator Despre noi separator Contact separator
  GO «

Produse

Automate Jucarii

Mingi de Cauciuc si Jucarii in Capsula

Testimoniale


Despre Afacere

Cum comand/achit

Intrebari frecvente
  Prima pagina >

frame top

Despre noi

gumballSmile Exchange este un brand 100% romanesc, ce doreste sa va impulsioneze sa folositi timpul dumneavoastra disponibil pentru a aduce profituri lunare suplimentare atat societati comerciale pe care o reprezentati, cat si veniturilor personale.

Suntem activi pe aceasta nisa a economiei mondiale pentru ca ne ghidam pe ideea de a depune un efort minim in schimbul unor profituri de trei ori mai mari, iar in contextul dezechilibrului actual pe piata comertului, aceasta mentalitate este foarte bine venita.

Am luptat pentru a ne asocia cu cei mai buni furnizori de produse, vizand atat calitatea, pretul, dar si timpul de livrare. In acest moment colaboram cu companii ce isi au sediul in Canada, China si Statele Unite ale Americii. Avandu-ne pe noi ca si partenerii vostri de afaceri, veti sti ca beneficiati nu numai de produse premium, dar si de servicii premium, care se traduc prin asistenta financiara pentru planul dumneavoastra de dezvoltare sau oferirea unor oportunitati de a accesa noi solutii pentru planurile voastre.

"Aproapre oricare om stie sa castige bani, dar nici macar unul dintr-un milion nu stie cum sa-i cheltuiasca" - Henry David Thoreau

"Cand eram tanar, credeam ca banii si puterea ma vor face fericit. Aveam dreptate" - Bill Gates

"Banii nu au fost niciodata o mare motivatie pentru mine, ci doar o modalitate de a tine scorul. Adevarat placere este sa joci jocul" - Donald Trump

 

 


frame bottom

smiley promotii


Home Page     Promotii     Termeni si conditii     Sitemap     Contact
Automate jucarii     Automate gume mestecat     Mingi de cauciuc     Kiddie Rides     Gumballs