Prima pagina separator Comenzi speciale separator Despre noi separator Contact separator
  GO «

Produse

Automate Jucarii

Mingi de Cauciuc si Jucarii in Capsula

Testimoniale


Despre Afacere

Cum comand/achit

Intrebari frecvente
  Prima pagina >

frame top

 

Bine ati venit!

    Gumballs (Guma de Mestecat), Bouncing Balls (Mingi de Cauciuc) de 27 mm, 32 mm, 49 mm, Super-Balls, Capsule de Plastic de 30 mm cu, sau fara jucarii ori bijuterii, Abtibilduri, Dulciuri la Raft, Kiddy Rides, Automate Mecanice Beaver, Gammavox, Northwestern, ce functioneaza cu monede de 50 de bani. Avem tot ceea ce cautati, si nu trebuie decat sa ramaneti pe acest site!

    Site-ul este destinat atat celor ce sunt activi in piata de automate, si doresc sa isi diversifice gama de produse, cat si pentru cei ce incep sa se informeze despre profiturile venite din aceasta activitate.

    Pentru cei ce au deja experienta pe aceasta piata, ii invitam sa navigheze prin catalogul de produse pentru a se pune la curent cu noutatile, sau poate doresc sa ii ajutam in eliminarea stocului de automate mecanice si de marfa, iar in cazul vreunei nelamuriri, sa nu ezite in a ne contacta. De asemenea asteptam sugestiile sau reclamatiile dumneavoastra pentru a ne putea perfectiona serviciile.

    Sa incepeti activitatea in acest domeniu, sau nu? Presupunem ca v-ati intalnit de multe ori cu aceasta intrebare. Raspunsul il oferim schematic.

    Daca in gestionarea unui magazin trebuie sa luati in calcul costuri salariale, chirii ce depasesc puterea pietei, costuri mari de amenajare, furnizori care sa va preseze cu plata, case de marcat care se defecteaza, si drumuri pe la finante cu rola fiscala, in aceasta activitate nu exista salariati, pentru ca dumneavoastra veti administra vanzarile, nu exista chirii exorbitante, costurile de amenajare sunt defapt automatele in sine, care isi scot banii in 2-3 luni, furnizorii isi vor primi banii inainte de data scadenta a facturii, iar casa de marcat iese total din discutie, pentru ca vom lucra cu monetare.

     Acest tip de activitate nu necesita mobilizarea unei echipe, implica marfa achizitionata de cei mici, cat si de persoanele mature (oferind o plaja mare de clienti), iar tipul de produse poate fi schimbat de la luna la luna cu cea mai mare usurinta.

     Daca am reusit sa va captam catusi de putin atentia, va invitam sa accesati pagina Despre Afacere, pentru a afla cum puteti incasa pana la        1 200 RON pe luna, muncind o ora pe saptamana.

 

smileypromotii

Niciun rezultat

  Produse noi

Automat-SH-Beaver-RB18

Automat SH Beaver RB18

Impachetare : 1 buc / colet
Pret : 200 RON
Vindem automate pentru jucarii, bile sau gume. Automatele sunt produse de Beaver, Canada, si au fost utilizate in reteaua noastra de distributie.

frame bottom

smiley promotii


Home Page     Promotii     Termeni si conditii     Sitemap     Contact
Automate jucarii     Automate gume mestecat     Mingi de cauciuc     Kiddie Rides     Gumballs