Prima pagina separator Comenzi speciale separator Despre noi separator Contact separator
  GO «

Produse

Automate Mecanice

Automate Uzate

Stand Automate

Guma de Mestecat = Gumballs

Mingi de Cauciuc = Bouncing Balls

Jucarii in Capsule

Capsule 50 mm

Capsule 30 mm

Figurine

Bijuterii

Abtibilduri

Pe Raft

Kiddy Rides

Testimoniale


Despre Afacere

Cum comand/achit

Intrebari frecvente


  Prima pagina >

frame top

mingi de cauciuc

mingi de cauciuc"Smilex va ofera cele mai bune mingi de cauciuc de pe piata romaneasca. Pentru a intra in legatura cu noi, si pentru a achizitiona mingi de cauciuc, dati click aici.

Va putem oferi prin intermediul automatelor noastre, sisteme de mingi de cauciuc de cea mai buna calitate pentru toate nevoile dumneavoastra. Aceste mingi de cauciuc pot fi sursa de distractie pentru copii dar si un mijloc anti-stres pentru adulti. Astfel, puteti beneficia de cele mai bune sisteme de dispensare de mingi de cauciuc de pe piata, la unele din cele mai bune preturi. Oferta noastra este completa, pe langa mingi de cauciuc cu diametre de 27, 32 sau 50 mm, in versiuni "premium" sau standard. Mai mult, pe langa mingi de cauciuc bouncing balls puteti avea obiecte novelty, care sa atraga clientii, precum jucarii in capsule sau magneti de frigider. Oferta noastra in domeniul automatelor stradale de mingi de cauciuc sfideaza concurenta, avand inclusiv varfurile de gama!

Dar cum pot sa fac bani cu niste mingi de cauciuc tip bouncing ball? Foarte simplu - nu va trebuie decat aparatul, si un spatiu cu trafic intens. Instalati aparatul, reumpleti cand este gol si gata, ori ca vindeti mingi de cauciuc, sau guma de mestecat, aveti un cash flow de invidiat. Si, cu ajutorul aparatelor de mingi de cauciuc bouncing balls sau de guma de mestecat, nu trebuie nici macar sa platiti chirie spatiilor in care utilizati aparatele de mingi de cauciuc, putand foarte simplu instala aparatul de mingi de cauciuc ca dispozitiv promotional pentru locatie, oferind o parte din profit acestuia!

V-ati convins? Daca da, pentru mingi de cauciuc dati click aici!

frame bottom

smiley promotii

Capsule-de-Plastic-50-mm-cu-Masini-tip

Capsule de Plastic 50 mm cu Masini tip

Impachetare: 500 buc/colet
pret: 0.7 RON
Pretul nu contine TVA

Cpasule-de-Plastic-50-mm-cu-Figurine

Cpasule de Plastic 50 mm cu Figurine

Impachetare: 500 buc/colet
pret: 0.7 RON
Pretul nu contine TVA


Home Page     Promotii     Termeni si conditii     Sitemap     Contact
Automate jucarii     Automate gume mestecat     Mingi de cauciuc     Kiddie Rides     Gumballs